Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Fesztiválok Éve köntösbe öltözött a Magyar Turizmus Zrt. mobilinternetes oldala

2010. február 26.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Fesztiválok Éve jegyében megújult a Magyar Turizmus Zrt. mobilinternetes oldala, a mobil.itthon.hu. Az oldalon a már jól bevált szállás, látnivaló, vendéglátás, gyógy- és wellness kereső funkciók mellett újdonságként a magyarországi fesztiválokra is rákereshetnek az érdeklődők. Az oldalon szereplő adatok az MT Zrt. által – a www.itthon.hu portálon – üzemeltetett Nemzeti Turisztikai Adatbázisból (NETA) származnak. A mobilkészülékekre továbbá a több mint 350 hazai fesztivált tartalmazó Fesztiválok Éve programfüzet mobilalkalmazás is letölthető, amelyben egy adott időpontra, helyszínre vagy akár téma szerint is bármikor kereshetnek fesztivált az utazók.

A Magyar Turizmus Zrt. az Utazás kiállítás kapcsán egy QR kód kampánnyal is előrukkol, amivel ajándékokat lehet nyerni. Kérjük, keressék a kódokat a kiállításon, és játszanak velünk!