Fesztiválok Éve köntösbe öltözött a Magyar Turizmus Zrt. mobilinternetes oldala

2010. február 26.

A Fesztiválok Éve jegyében megújult a Magyar Turizmus Zrt. mobilinternetes oldala, a mobil.itthon.hu. Az oldalon a már jól bevált szállás, látnivaló, vendéglátás, gyógy- és wellness kereső funkciók mellett újdonságként a magyarországi fesztiválokra is rákereshetnek az érdeklődők. Az oldalon szereplő adatok az MT Zrt. által – a www.itthon.hu portálon – üzemeltetett Nemzeti Turisztikai Adatbázisból (NETA) származnak. A mobilkészülékekre továbbá a több mint 350 hazai fesztivált tartalmazó Fesztiválok Éve programfüzet mobilalkalmazás is letölthető, amelyben egy adott időpontra, helyszínre vagy akár téma szerint is bármikor kereshetnek fesztivált az utazók.

A Magyar Turizmus Zrt. az Utazás kiállítás kapcsán egy QR kód kampánnyal is előrukkol, amivel ajándékokat lehet nyerni. Kérjük, keressék a kódokat a kiállításon, és játszanak velünk!