Hazánk turisztikai kínálatába is belekóstolhatnak a Kézműves Magyar Ízek Vásárárának látogatói

2011. február 09.

Közel száz kézműves magyar gazda gasztronómiai remekeit kóstolhatják végig azok, akik 2011. február 11-13-án ellátogatnak az első alkalommal megrendezésre kerülő Kézműves Magyar Ízek Vásárára. Az eseményre – amelyen a hazai termelők mellett idén díszvendégként Erdély is bemutatkozik – minden nap déltől késő éjszakáig, a Millenáris B épületében várják a látogatókat!
A vásáron a Magyar Turizmus Zrt. számos turisztikai kiadvánnyal, gasztronómiai kvízjátékkal, valamint ajándékokkal kedveskedik a gasztronómiai „ízutazóknak”. Az MT Zrt. kiadványaiból az érdeklődők hasznos információkat találhatnak a turisztikai régiók nevezetességeiről, és ötleteket meríthetnek idei turisztikai kalandozásaikhoz. A Magyar Turizmus Zrt. standján a FATOSZ (Falusi- és Agroturizmus Országos Szövetsége), valamint a Szövetség az Élő Tiszáért is kóstolókkal várják a kedves érdeklődőket. A rendezvényről bővebben a www.kezmuvesmagyarizek.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők.