Nagyszabású médiakampány a keletnémet tartományok legfontosabb napilapjaiban

2010. február 01.

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete kiemelten fókuszál a keleti tartományokra, hiszen kutatások szerint Németország ezen területén Magyarország továbbra is a hatodik legkedveltebb úti cél Európában. Ezt a kiváló eredményt szeretné a külképviselet több akcióval is megőrizni. A kiemelt drezdai díszvendégség után a négy legnagyobb keletnémet napilapban jelennek meg sorra PR cikkek, elsősorban a balatoni és az észak-magyarországi turisztikai régiót bemutatva. A hazai egészségturisztikai kínálatot népszerűsítő nyolc cikk a Sächsische Zeitung, Leipziger Volkszeitung, a Dresdner Neueste Nachrichten, a Südthüringer Presse és a Reisejornal Thüringenben jelennek meg. Az öt napilap így együttesen teljes egészében megszólítja az utazóbajnok keletnémet tartomány potenciális kúraközönségét. Az itt http://www.ungarn-tourismus.de/presse/aktuelle-pressemeldungen.html látható megjelenésekkel több mint 3 millió olvasót ér el a képviselet.