Pécsről, ezúttal Regensburgban és környékén

2010. február 09.

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete Pécs-kampányának is köszönhetően, egyre több német újságban olvashatunk a Ruhr-vidék és Isztambul mellett Európa harmadik kulturális fővárosáról, Pécsről is. A legújabb cikk a Mittelbayerische Zeitungban jelent meg. A mintegy 120.000 példányszámot és 400.000 olvasót számláló napilap igényes híradásairól híres, aminek következtében több német és nemzetközi díjat is elnyert, valamint munkatársai is számos kitüntetésben részesültek. A Pécsről szóló cikk a város felkeresése mellett az UNESCO világörökség címet viselő ókeresztény sírkamrák meglátogatására is buzdít, és dicsérően szól az új Látogató Központról. A cikk a következő link alatt érhető el: