Sikeres roadshow Olaszországban

2010. február 01.

A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi képviselete január 26-27-én roadshow-t szervezett Olaszországban, amelynek keretében Szlovénia és a Cseh Köztársaság részvételével közösen mutatkozott be Közép-Európa turisztikai kínálata az olasz utazásszervezők számára. A Padovában és Milánóban megrendezett workshopról rendkívül pozitívan nyilatkoztak a szakmai látogatók, külön kiemelték annak előnyét, hogy egy „európai régió” és nem külön-külön egy-egy ország mutatkozott be. A roadshow keretében mindkét városban a turisztikai újságírók sajtótájékoztatón ismerkedhettek meg az újdonságokkal. A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviselete bemutatta a PÉCS EKF-2010 promóciós filmet, ami nagy tetszést váltott ki, néhány web-tv csatorna komoly érdeklődést mutatott a film iránt. A sajtótájékoztató keretében a Zrt. ismertette az idei Fesztiválok Éve kampányév eseményeit és hazánk egészségturisztikai kínálatára is felhívta a figyelmet.