Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

A 2010. év turisztikai rendezvénye, szolgáltatója és médiaképviselője a Tisza-tavi régióban

2010. június 03.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Tisza-tavi Regionális Idegenforgalmi Bizottság és a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága pályázati felhívást tesz közzé „Az év turisztikai rendezvénye,” „Az év turisztikai szolgáltatója” és „Az év turisztikai médiaképviselője” címek elnyerésére.

A verseny célja, hogy ösztönözze a szolgáltatókat a régióban megvalósuló turisztikai vonzerővel bíró rendezvények és programok minél magasabb színvonalú, egyéni ötletekkel színesített megvalósítására, és ezáltal a látogatószám növelésére, továbbá erősítse a turisztikai szolgáltatók marketingmunkáját.

A cím elnyerése nem jár közvetlen pénzügyi támogatással, de előnyt jelent a régióban kiírt turisztikai támogatási pályázatok elbírálásánál. A Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság kiadványaiban és média-megjelenéseiben egy évig kiemelten kezeli a címet elnyert rendezvényeket és szolgáltatókat.

Az Év médiaképviselője pályázat célja: ösztönözni a Tisza-tavi régió turisztikai kínálatának népszerűsítését a hazai médiában, pozitív tartalmú turisztikai üzenetek eljuttatása az utazóközönséghez.

Pályázatot bármely nagyközönségi médium benyújthat, amely lehet belföldi vagy külföldi székhelyű és tulajdonú, helyi, regionális vagy országos hatáskörrel rendelkező, nyomtatott vagy elektronikus. Várják továbbá sajtómunkatársak, újságírók, tudósítók, szerkesztő-riporterek jelentkezését is.

A nyertes sajtómunkatársat a Tisza-tavi RMI egy, 2 főre szóló Tisza-tavi hosszú hétvégével jutalmazza.

A pályázatok részletes leírása letölthető a www.tiszatoinfo.hu oldalról.