Legyünk „Fesztiválkirályok”, használjuk a Facebook Fesztiválnaptárt!

2010. június 25.

A Magyar Turizmus Zrt. 2010. június 24-én elindította a Fesztiválok Éve 2010-es témaév legújabb Facebook alkalmazását, a Fesztiválnaptárt. A Facebook-tagok a http://apps.facebook.com/fesztivalnaptar/ oldalra kattintva engedélyezhetik a Fesztiválnaptár alkalmazást, ahol a tematikus naptár segítségével kereshetnek a 2010-es fesztiválok és kedvezményes szállásajánlatok között. Lehetőség van az események megjelölésére is, így könnyedén nyomon követhető, kik vesznek részt az egyes fesztiválokon; eseménymeghívók kiküldésével pedig Facebook-ismerősöknek lehet ajánlani a különböző fesztiválokat. Aktivitástól függően egyre magasabb szintre kerülhetnek a fesztiválrajongók: a legtöbb eseményen résztvevőket a „fesztiválkirály” cím illeti meg. A Fesztiválnaptár alkalmazás célja tehát, hogy összefogja az egyes fesztiválok iránt érdeklődőket, és segítséget nyújtson a programtervezésben, szálláskeresésben.