„Magyarország a vakációk országa!” - Intenzív turisztikai kampány Romániában

2010. június 04.

A Magyar Turizmus Zrt. kolozsvári képviseletének, Észak-alföldi, Tisza-tavi és Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának, valamint a régiók szolgáltatóinak közös kampányának folytatásaként, beindult Romániában a külképviselet két hónapon át tartó forgalomélénkítő kampánya. A kampány keretében óriásplakátok kerültek elhelyezésre Szeben, Brassó, Marosvásárhely és Székelyudvarhely városokban. Az akció részeként továbbá számos román és magyar nyelvű internetes portálon mozgó banner, napilapokban hirdetések és PR cikkek, román és magyar nyelvű rádiószpotok csábítják „Magyarország, a vakációk országa!” szlogennel a romániai utazókat hazánkba.

A kampány részeként különösen pozitív hangvételű kétoldalas cikk jelent meg a nagy olvasottságú Tango Magazin oldalain Ungaria by day, by night, by heart címmel. A színes országos magazint havonta 67.000 átlagon felüli jövedelemmel rendelkező közép- és felsővezető hölgy olvassa.

A Régió Magazin pedig négyoldalas PR cikkben mutatja be az Alföld és Tisza-tó régiók látnivalóit, turisztikai kínálatát, külön kiemelve a Fesztiválok Évében sorra kerülő rendezvényeket. A színes, kéthetente megjelenő magazin három erdélyi megyében több mint 36.000 olvasóhoz jut el.