A Szegedi Szabadtéri Fesztiválon folytatódott a Fesztiválbusz „turnéja”

2010. július 12.

A soproni VOLT Fesztiválon való debütálása után július 9-11-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon várta a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL Nyrt. Fesztiválbusza az érdeklődőket. A fesztiválozók kíváncsian vették szemügyre a Dóm téren állomásozó nem mindennapi járművet, amely turisztikai kiadványokat és izgalmas játékokat kínált számukra. Szegeden is sok „hallgatója” volt a Fesztivál Egyetemnek, amelynek a Történelem és Földrajz Tanszéke bizonyult a legnépszerűbbnek: a járókelők lelkesen válaszoltak a kvíz kérdésekre és igyekeztek elhelyezni a vaktérképen hazánk nevezetességeit.

A Fesztiválbusz a hőség ellenére sem pihen: legközelebb július 14-17. között a Tokaj-Rakamazi Hegyalja Fesztiválon találkozhatnak a járművel, illetve a környék és Magyarország valamennyi turisztikai régiójának kínálatával a fesztiválozók.

A Fesztiválbusszal kapcsolatos információkat, képeket, videókat és az egyes fesztiválokon készült beszámolókat a Facebook tagok a Fesztiválbusz saját oldalához (http://www.facebook.com/connect/uiserver.php?app_id=127874033890676&display=page&locale=hu_HU&canvas=0&enable_profile_selector=0&legacy_return=1&method=permissions.request#!/profile.php?id=100001275464335&ref=ts) csatlakozva tekinthetik meg. A közösségi oldal tagjai a Fesztiválbuszt az MT Zrt. Fesztiválnaptár alkalmazásán keresztül is követhetik.

További információ: http://fesztival.itthon.hu