Továbbra is népszerű az EKF fotókiállítás Ukrajnában

2010. június 02.

Az elmúlt három hétvégén az EU Bizottság Ukrajnában hagyományos Európa Napokat rendezett, amelyeken a Magyar Turizmus Zrt. kijevi külképviselete a Nagykövetséggel együtt vett részt. Ukrajna dél-keleti részén lévő Herszon és Mariupol nagyvárosokban a Magyarországról szóló információk, kiadványok és szóróajándékok mellett az EKF fotókiállítással is várták az érdeklődőket. Mindkét városban kiemelkedő attrakcióként szerepelt az MT Zrt. kijevi külképviselete által kezdeményezett, magyar-német-török közös projekt. A kiállítás mindkét fogadó város vezetésétől, az EU Bizottságtól és a sajtó képviselőitől is elismerésben részesült. Az Európa Napokon való bemutatkozást a Magyar Turizmus Zrt. kijevi külképviselete szervezte, ez után a stafétabotot a német partnerek vették át: a vándorkiállítást a keleti ipari vidék fővárosába, Doneckbe vitték, ott júniusban a német Főkonzulátus mutatja be.