Véget ért a Tisza-tavi road show

2010. június 22.

Végállomásához érkezett Szombathelyen a Tisza-tavi road show, melynek keretében a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) a Nyugat-Dunántúl nagy városainak főterein felállított installációval és informátorok segítségével népszerűsítette a régió turisztikai kínálatát. Az évről évre, immár hagyományosan nyár elején megjelenő standoknál egyre nagyobb számban és határozottabb igényekkel keresik a Tisza-tavi üdülési lehetőségeket. A Tisza-tavi installáción, kiadványokon és reklámfelületeken keresztül, valamint az informátorok tájékoztatásával az általános kérdésekre adott válaszokon túl, konkrét nyaralási információk is eljutottak az érdeklődőkhöz. Kaposváron és Zalaegerszegen postaládás terjesztéssel, Szombathelyen médiamix kampánnyal is kiegészítve, fokozott figyelem összpontosult a Tisza-tavi régióra, valamint a road show-hoz csatlakozó, Tisza-tavi településekre és Tisza-tavi projektekre.