Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Európa Kulturális Fővárosait ajánlja a British Airways fedélzeti magazinja

2010. január 27.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A British Airways január havi, High Life című fedélzeti magazinja Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosába csábítja az utazókat. Az írás a Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete által kiadott sajtóanyag nyomán jelent meg.

A cikk Pécs mellett bemutatja Európa másik két Kulturális Fővárosát, Péccsel kapcsolatban pedig kiemeli a városban történt főbb fejlesztéseket és az EKF programokat, a város Budapestről való könnyű megközelíthetőségét, valamint a 2000-ben az UNESCO Világörökségi listájára felvett ókeresztény sírkamrákat is.

A havonta megjelenő magazin a British Airways valamennyi járatán ingyenesen elérhető az utazók számára.

A Magyar Turizmus Zrt. belföldi és 20 országra kiterjedő nemzetközi hálózata – az elmúlt két évben és az idei Fesztiválok Éve keretében is – kiemelten kezeli marketingtevékenységében Pécs mint Európa Kulturális Fővárosa népszerűsítését, mind belföldön, mind pedig külföldön. A Társaság Pécs2010 népszerűsítésére irányuló belföldi és külföldi marketingtevékenységéről részletesebben, az MT Zrt. honlapjának szakmai oldalain belül, a http://itthon.hu/portal/szakmai-oldalak/beszamolok/magyar-turizmus-zrt linkre kattintva lehet olvasni.