Újabb nagysikerű németországi rendezvény

2011. június 22.

A Magyar Turizmus Zrt. németországi igazgatósága, egy éve jelentős sikert ért el, amikor egyedüli országként felvételt nyert a németországi Rheuma Ligába. A 240.000 tag érdekeit képviselő szervezet szabályzata alapján, támogatók csak a legnagyobb gyógyszercégek és gyógyászati segédeszközöket gyártó vállalatok lehetnek. Az MT Zrt. németországi képviselete a 2010. év elején indult „West Ungarische Bäderstrasse” összefogással nyert felvételt a szervezetbe, amely kitüntető tagság elnyerése érdekében már jóval korábban megkezdte lobbimunkáját. A tagság jóvoltából több, a betegek utaztatása szempontjából meghatározó döntéshozó is járt már Magyarországon, illetve németországi road-show rendezvények és egyéb események, előadások keretében a tagság ismerkedhet meg a hazai turizmus kínálatával. E hét végén a hesseni klub meghívásának köszönhetően, a képviselet az európai hírű wiesbadeni fürdő és kaszinó területén kapott megjelenési lehetőséget. A rendezvényen 400 regionális csoportvezető vitatta meg az idei év feladatait, mások mellett az idei csoportos utak adta lehetőségeket. A PA Touristik és a Rheuma Liga közös gondozásában megjelent, konkrét szállodai ajánlatokat tartalmazó kiadványok mindegyike el is fogyott. A magyar részvételt szervező és lebonyolító munkatárs, Czánt Ildikó németországi regionális igazgató is nagy sikerről számolt be, elmondása alapján egyedüli országként hatalmas lehetőségünk van a szövetségen belül. A németországi turisztikai képviselet az elkövetkező hónapokban is szorosan együttműködik a Rheuma Ligával, illetve természetesen egyéb más eszközökkel is népszerűsíti a hazai egészségturisztikai kínálatot.