Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Balatoni Pecsétgyűjtő akció!

2010. május 11.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Balaton7 rendezvényeivel megkezdődött a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának a Fesztiválok Éve alkalmából meghirdetett kiemelt fesztiválokat népszerűsítő, forgalomgeneráló céllal életre hívott pecsétgyűjtő akciója.

A mintegy 28 rendezvényt érintő akció során, a pecsétgyűjtő füzetben 5 pecsétet kell, hogy összegyűjtsön a fesztivállátogató. A pecsétgyűjtő füzethez az év során 2 alkalommal megjelenő Balatoni Fesztiválajánló különszámokban, illetve számos terjesztési helyen – legfőképpen a Tourinform irodákban lehet hozzájutni. A betelt pecsétgyűjtő füzetet a Balatoni RMI-nek kell elküldeni, amiért garantált nyeremény jár. Emellett az RMI májustól októberig kéthavonta tart egy sorsolást, valamint év végén egy fődíj-sorsolást.

A májustól novemberig tartó akciót, illetve a „Balaton, a Fesztiváltenger” szlogennel fémjelzett Fesztiválok Éve kommunikációt a sajtómegjelenések és online-megjelenések mellett az M7-es autópálya melletti gigaplakáttal, a Budapesten és a vidéki nagyvárosokban kihelyezetett city-light plakátokkal erősítette és kívánja népszerűsíteni a II. félévben is a Balatoni RMI.