Hazánk golfturisztikai lehetőségeivel ismerkedtek német szakemberek

2010. május 06.

Április 29. és május 3. között német szakújságírók, tartományi golfvezetők és egy golfturizmusra specializálódott utazási iroda vezetője ismerkedett meg hazánk golfturisztikai kínálatával a Magyar Golf Szövetség szervezésében és a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésében. A résztvevők között volt a Golfjournal, GolfclubMagazin, Golfmagazin, GolfTime és a Farways képviselője. A program során a csoport tagjai Alcsútdoboz, Tata, Balatonudvari és Bükfürdő golfpályáit keresték fel, ízelítőt kaptak a magyar konyha specialitásaiból, megkóstolták kiváló borainkat, megtekintették Budapest nevezetességeit, fáradalmaikat pedig különböző wellness programok keretében pihenhették ki. A résztvevők kiválóan érezték magukat, a hazánkban szerzett kellemes élményekért, a szívélyes vendéglátásért a Német Tartományi Golf Szövetség főtitkára, Jens Werner, a Magyar Golf Szövetséghez intézett levelében külön köszönetet mondott.