Június-júliusi programok a Magyar Turizmus Zrt. és az EXIT ma megjelent Fesztiválok Éve különszámában

2010. május 27.

A 2010. május 27-én megjelent EXIT Fesztiválok Éve különszámban minden korosztály megtalálja a számára vonzó programot. Júniusban és júliusban is érdemes belföldi utazást, fesztivállátogatást tervezni, amelyhez nagy segítséget nyújt a frissen megjelent kiadvány, hiszen a programajánlók mellett kedvezményes szállásajánlatok közül is választhat mindenki kedvére valót, igényeinek és pénztárcájának megfelelőt.

A passzívtól az aktívig számos műfajban kapnak ötletet utazásukhoz a fesztiválozók és a programok mellett a jól bevált úti tippek sem hiányoznak a kiadványból. Így az utazók nem csupán egy-egy fesztivál forgatagában ismerkedhetnek az adott úti céllal, hanem a környék látnivalóinak megismerésére, felfedezésére visszatérve is haszonnal forgathatják a programsorolót. A számos program bemutatása mellett az olvasó hasznos információkat talál a Magyar Nemzeti Parkok Hetéről, a Kultúra Magyar Városa 2010 címet elnyert településekről és Pécs2010 aktuális fesztiváljairól. A kedvezményes szállásajánlatok között pedig azért is érdemes böngészni, mert az ehhez kapcsolódó nyereményjátékban a legszerencsésebbek belföldi utazást, fesztiválbelépőt és egyéb értékes ajándékokat nyerhetnek. A borítón a Magyar Turizmus Zrt. és a Fotóaréna.hu által meghirdetett Fesztiválok Éve 2010 fotópályázaton részt vett pályaművek egyike – az ifj. Nyikos Péter által, a 2009. évi VOLT Fesztiválon készült fotó – csábít fesztiválozásra.

A Magyar Turizmus Zrt.-vel azonban nem csupán az EXIT különszámban találkozhat a közönség. A Zrt. Fesztiválbusza számos fesztiválon várja a látogatókat, amely – nevével ellentétben – sokkal több, mint egy busz. Találkozóhely, játszótér, információs pont és lounge egyszerre. Keresse az EXIT különszámot Fesztiválbuszunkon is!

A Magyar Turizmus Zrt. által 2010-re meghirdetett Fesztiválok Évének fontos eszköze az év folyamán négy alkalommal (március-május, június-július, augusztus-szeptember és október-december) megjelenő EXIT különszám. A különszámonként 200 ezer példányban megjelenő magazinnal a közönség az EXIT lelőhelyek mellett azon fesztiválokon, rendezvényeken is találkozhat, amelyeken a Magyar Turizmus Zrt. információs standdal vesz részt. Az EXIT Fesztiválok Éve különszám következő száma július végén jelenik meg.