16,5 millió klubtag számára készült el az ADAC hangoskönyve Budapestről

2010. március 01.
Európa és egyben Németország legnagyobb autóklubja, a 16,5 millió tagot számláló, az utazási tanácsadás terén pedig igazi szaktekintélynek számító ADAC, február elején jelentette meg nagysikerű hangoskönyv sorozatának következő „kötetét“. A több mint egy órás hanganyag ezúttal a magyar fővárosba kalauzolja el a hallgatókat. A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete évek óta kiemelt partnerségben dolgozik együtt a szervezettel, amely együttműködés keretében természetesen a hangoskönyv tematikájának a kidolgozásában is jelentős szerepet vállalt a Zrt. A hanganyag a legfontosabb belvárosi nevezetességeket érdekes, izgalmas történetekkel, színes interjúkkal teszi még vonzóbbá. A városnézés során ellátogathatunk többek között a Várnegyedbe, ahol Ilonka néni, a Királyi Palota egykori lakója mesél a két világháború közötti életről. Sok újdonságot hallhatunk továbbá a budai siklóról, a Rózsadombról, a Magit-szigetről, a Parlamentről, a Vörösmarty térről, a Duna-korzóról, a Rudas fürdőről, a Vásárcsarnokról, az Iparművészeti Múzeumról, a Zsinagógáról, az Andrássy útról, a Liszt Ferenc térről és a Városligetről is. Az anyag letölthető a http://www1.adac.de/ReiseService/reiseinfos_mobil/tourset_audio/budapest/default.asp?ComponentID=274635&SourcePageID=182839 linkről.