Ausztriában C-vitaminnal és Pálinka-koktéllal is népszerűsíti hazánkat az MT Zrt.

2010. március 01.
Az elmúlt hétvégén, február 26. és 28. között került megrendezésre Salzburg tartomány legnagyobb turisztikai seregszemléje, a salzburgi FERIEN Messe. A háromnapos rendezvény során 22 ország 180 kiállítója között az MT Zrt. társkiállítókkal képviselte a hazai turisztikai kínálatot. A kiállítás megnyitóján és a szakmai partnerek részére tartott esti fogadáson az MT Zrt. Európa egyik Kulturális Fővárosának, Pécsnek az attrakcióira, valamint a Fesztiválok Éve jegyében, a közelgő Budapesti Tavaszi Fesztiválra irányította a figyelmet. A magyar standon rendkívül keresettek voltak a wellness ajánlatok, valamint konkrét és élénk érdeklődés mutatkozott a Pécs2010 EKF, valamint a budapesti ajánlatok iránt. A vásárt meglátogató kb. 15 ezer érdeklődő, valamint a szakmai partnerek körében igen nagy népszerűségnek örvendett a C-vitamin szóróajándék, amelynek csomagolásán keresztül hazánk gyógyító erejét népszerűsítette a nemzeti turisztikai marketingszervezet. A magyar standdal szomszédos koktélbárban a legjobb magyar pálinkákból készültek a varázslatos pálinkaalapú italok, amelyekhez jól passzolt a már régóta bevált kürtőskalács-attrakció. A kiállítás ideje alatt végig lehetett szavazni a legrangosabb turisztikai reklámverseny – a Werbe Grand Prix – keretében benevezett reklámhordozókra, ahol az MT Zrt. ausztriai piacon alkalmazott kampányeszközei is bemutatásra, megmérettetésre kerültek. A külképviselet rádió- és tv-spotjára, valamint weblapjára regisztráció után on-line itt lehet szavazni: www.werbegrandprix.at.