Bike Fest a Tisza-tónál!

2010. március 30.

Hajts a partra! Tavaszi Kerékpáros Fesztivál néven új kerékpáros rendezvényre kerül sor idén a Tisza-tónál. Magyarország kerékpáros szezonnyitó rendezvénye 2010. április 24-25-én, Tiszafüreden kerül megrendezésre a Magyar Kerékpárosklub, a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztő Egyesület és az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának együttműködésében.

A Tisza-tó a síkvidéki kerékpározás központja, de még ennél is több: egy szintkülönbségek nélküli örömtekeréshez, élő természeti díszletet biztosító világörökségi helyszín.

A rendezvény egy tradíciót szeretne megalapozni, a szervezők azt tervezik, hogy ez a „családi kerékpáros-turisztikai rendezvény” évről évre megismétlődve, mintegy megnyitná a kerékpáros szezont.

A rendezvény programjai:

· Kerékpáros iránytúrák Budapestről, Egerből, Miskolcról, Nyíregyházáról, Debrecenből és Szolnokról.

· Bringaexpo és kerékpáros bemutatók.

· Játékos versenyek kicsiknek és nagyoknak, amatőröknek és profiknak.

· Tisza-tavi kombinált túrák kerékpárral és csónakkal.

· Bringások Bográcshoz – a táj ételei, halászok és pásztorok receptjei szerint.

• Igazi fesztiválhangulat koncertekkel (Barabár Lőrinc Eklektric, Táncházzal és bringás ügyességi versenyekkel).

További információ: Albel Tamás marketingmenedzser +36 30/478-32-17

Iránytúrákról: Hevesi Edit +36 20/347-5315