Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Debrecenben díszvendég a Tisza-tó!

2010. március 22.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Debrecenből, a cívisvárosból is egyre többen választják hétvégi üdülésük célpontjául az aktívan pihentető és természet közeli élményeket kínáló Tisza-tavat. A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében, a Tisza-tó idén díszvendégként mutatkozik be a Debreceni Utazás és Szabadidő Vásáron 2010. március 26-30. között. A rendezvényen a Tisza-tavi szolgáltatók és társkiállítók ajánlatai mellett kiállított versenymotorral csinál kedvet az RMI a régió legrangosabb rendezvényéhez, a Kunmadaras Drag Európa Bajnoksághoz. A Tisza-tavi megjelenés arculatát erősíti egy kiállított vízirendőrségi motorcsónak, melyet ki is „próbálhatnak” a vállalkozó kedvű gyermekek.

A látogatók a vásár ideje alatt megtekinthetik Jakab Tibor, a 2009. év Tisza-tavi természetfotósa díj nyertesének munkáit, Perényi János és Nagy Szabolcs Tisza-tavi természetfotósok munkáival közös kiállításban, Horváth Tibor tiszafüredi bőrműves mester alkotásait pedig munkafolyamat közben is megcsodálhatják a népművészet iránt érdeklődők.

További információ: www.tiszatoinfo.hu