A GoTravel magyar oldalán csábítja hazánkba az izraeli utazókat az MT Zrt.

2010. március 10.

Az izraeli „GoTravel” turisztikai hírportál külön oldalon folyamatosan népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. A portál tartalmát a Magyar Turizmus Zrt. izraeli külképviseletének együttműködésében folyamatosan bővítik, illetve aktualizálják.

A GoTravel weboldalt 2007-ben alapították olyan tapasztalt utazók és szerkesztők, akiknek mindene az utazás és élményeiket szívesen megosztják másokkal. A 30-50 éves, közép és magas jövedelemmel rendelkező korosztályt megszólító portál olyan témákat ölel fel, mint a földrajz, történelem, kultúra stb., az oldalon szereplő információkat pedig szakemberek lektorálják.

A Magyarországgal foglalkozó oldalon az utazók általános utazási információkat kaphatnak hazánkról, a magyar történelemről, földrajzi adottságokról, valamint külön cikk foglalkozik többek között a magyar fővárossal, a Memento Parkkal és a Mátrával. Előkészületben van továbbá a budapesti hidakról, a Balatonról és Hévízről, valamint a magyarországi zsidó fesztiválokról szóló cikk, továbbá az MT Zrt. izraeli külképviselete jelenleg együtt dolgozik a GoTravel újságírójával egy Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosát és a zsidó kultúrát bemutató cikken is. A Magyarországgal kapcsolatos írásoknak jelenleg napi 5000 látogatója van. http://www.gotravel.co.il/travel/?p=318&menu_name=הונגריה Hungary

http://gotravel.co.il/travel/?p=323&menu_name=בודפשט - מסע מצולם