Megjelent az EXIT Magazin első Fesztiválok Éve különszáma

2010. március 10.

A Fesztiválok Éve keretében megjelent az EXIT magazin első különszáma a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében. A kiadvány a március-májusi időszakra vonatkozóan segít eligazodni hazánk gazdag fesztiválkínálatában. A témaév belföldi szlogenje – „élmény veled” – jegyében az érdeklődők turisztikai régiók szerint válogathatnak a színes programokból és a kedvezményes szállásajánlatokból. A kiadvány külön foglalkozik a Magyar Fesztivál Csillagtúrával, az áprilisban megrendezésre kerülő Műemlékvédelmi Világnappal, a májusi Nyitott Pince Napokkal és Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa programkínálatával.

A különszám 200.000 példányban kerül terjesztésre az ország számos pontján, pl. Tourinform irodákban, MOL töltőállomásokon, kulturális és szabadidőközpontokban, felsőoktatási intézményekben.