Megújult a Tisza-tavi régió weboldala, a www.tiszatoinfo.hu

2010. március 08.

A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) márciustól új tartalomszolgáltató rendszerrel és arculattal kívánja felvállalni a régió turisztikai portáljának szerepét, és kielégíteni a Tisza-tó turizmusa iránt érdeklődő on-line közönség igényeit. Ennek jegyében elkészült az RMI megújult weboldala, mely továbbra is a www.tiszatoinfo.hu cím alatt érhető el. A portál kihasználja az MT Zrt. www.itthon.hu oldalának folyamatos fejlesztéseit, és követi annak adatbázisrendszerét. Az itthon.hu adatbázisa a Google maps kereső szolgáltatással együttműködésben folyamatosan bővül, közvetlenül elérhető, valamint a Tisza-tavi turisztikai régióra szűkíthető.

A www.tiszatoinfo.hu honlap napi 200-300 egyedi látogatót vonz, a látogatások száma naponta 4-10 ezer alkalom. A portálon az RMI folyamatosan jelentet meg turisztikai szakmai híreket, Tisza-tavi rendezvényajánlókat, akciókat és több online hirdetési, turisztikai portállal kapcsolatban áll. Együttműködő partnerek: a vendegvaro.hu, wellnessmagyarorszagon.hu, www.utazasinfo.hu, startlap.hu, udulesicsekk.hu, régiók, külképviseletek oldalai, valamint számos sajtótermék webes szolgáltatása. Az oldalt mára sokan használják tájékozódási pontként a Tisza-tavi események és utazási lehetőségek tárházában.

Az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága a megújult oldalra várja a hirdetők jelentkezését is az albelt@itthon.hu e-mail-címen.

További információ: Albel Tamás marketing menedzser, Tel:59/510-075