Pécs a spanyol HOLA magazin weboldalán

2010. március 05.

Újabb cikkben ismerheti meg a spanyol közönség Pécs 2010 Európai Kulturális Fővárosát. Ezúttal Spanyolország legnagyobb, 700.000 példányszámú női magazinjának, az HOLA-nak a weboldalán jelent meg cikk a Magyar Turizmus Zrt. madridi képviseletének közreműködésében. A weboldal egyéni látogatóinak száma naponta eléri a 2,4 millió főt. A portált 88%-ban nők keresik fel, és a látogatók átlagéletkora 31 év, akik 66%-a felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezik.

A Pécset bemutató cikk a weboldal utazási szekciójának címoldalán jelent meg március 4-én, a város központját madártávlatból bemutató képpel. A cikkhez külön fotógalériát is illesztettek a portál szerkesztői, ahol Pécs leglátványosabb nevezetességeit tekinthetik meg az érdeklődők nagyméretű fényképeken.