Pécs2010 EKF a tekintélyes a Haaretz izraeli napilap hasábjain

2010. március 03.

Március 2-án a 75.000 példányszámban megjelenő izraeli országos napilap, a Haaretz hasábjain a tekintélyes turisztikai újságíró, Irit Rosenblum, kiemelten foglalkozik Péccsel mint Európa egyik Kulturális Fővárosával és mint peszachi vakációra ideális úti céllal. Az újságírót a Magyar Turizmus Zrt. izraeli külképviselete szakmai információkkal segítette. A „Nem egy szokványos peszachi vakáció” címmel megjelent írás Péccsel kapcsolatban kiemeli, hogy egész évben fesztiválok, kulturális és zenei élmények várják a látogatókat, valamint bemutatja Jakováli Hasszán dzsámiját, a zsinagógát, a Vasarely Múzeumot és a Zsolnay porcelánt. A cikk továbbá információt nyújt a város megközelíthetőségéről, és külön említi a szálláslehetőségeket, amihez a www.pecshotels.com linket is az olvasók figyelmébe ajánlja. Az érdeklődőket az újságíró további információért az MT Zrt. Tel-Aviv-i külképviseletéhez irányítja. A cikk a „Pécs madártávlatból” c. képpel van illusztrálva, amelyet a Pécs2010 Menedzsment Központ bocsátott a Zrt. rendelkezésére.