Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Tavaszi kiállításokon a Tisza-tó!

2010. március 22.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) számos belföldi kiállítási helyszínen népszerűsíti tavasszal is a Tisza-tavi üdülési lehetőségeket. A már lezajlott Utazás Kiállítás és pécsi idegenforgalmi vásár után, a miskolci „Menjünk világgá!” Utazás Kiállításon belföldi üdülési ajánlatokkal, valamint a Budapesti Motorfesztiválon a Kunmadaras Drag EB programajánlataival csábítja a Fesztiválok Évében is a régióba az érdeklődőket. A vásárokon a csatlakozott Tisza-tavi társkiállítók nyereményjátékokkal, ételkóstoltatással várják a vendégeket, a Tisza-tavi RMI és Tisza-tavi Túraközpont Hálózat informátorai és kiadványai segítségével pedig konkrét túraajánlatokkal ismerkedhetnek meg az aktív pihenésre vágyó utazók.

Fokozott érdeklődés mutatkozik a Tisza-tavi kerékpáros-, csónaktúrák és horgászlehetőségek iránt, a korábbi megjelenéseknek köszönhetően a vendégek már ismerik a Tisza-tavat, sokan határozott utazási szándékkal érdeklődnek.

További kiállításokon (FeHoVa, Debreceni Utazás és Szabadidő Vásár) kiemelt helyen és egyedülálló kínálattal, attrakciókkal mutatkozik be a Tisza-tó.