Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

TTR vásár Bukarestben

2010. március 29.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Idén 23. alkalommal rendezték meg Bukarestben március 25-28. között Románia egyik legfontosabb turisztikai eseményét, a TTR nemzetközi turisztikai vásárt.

A négynapos szakmai és nagyközönségi eseményt - amelyen idén mintegy 250 cég, turisztikai képviselet volt jelen -, március 25-én, Elena Udrea, regionális fejlesztési és turisztikai miniszter nyitotta meg hivatalosan. A miniszter a megnyitó után sajtótájékoztatót tartott, majd látogatást tett a magyar standon is, ahol a híres Tokajival fogadta őt a Magyar Turizmus Zrt. romániai képviselete.

Az MT Zrt. kolozsvári képviselete 22 társkiállítóval közösen, 62 m2-es nemzeti standdal vett részt a vásáron, ahol Magyarország turisztikai kínálatát bemutató információs anyagokkal, prospektusokkal, utazási ajánlatokkal látták el mind a szakmai, mind pedig nagyközönségi érdeklődőket.

A magyar standon legtöbben a gyógy- és wellness ajánlatokat, aquaparkokat, budapesti szállás- és programajánlatokat, a Pécs 2010 EKF programjait és a Dél-Dunántúl turisztikai ajánlatait keresték, de jelentős érdeklődés mutatkozott a balatoni és hévízi ajánlatok iránt is.