TTR vásár Bukarestben

2010. március 29.

Idén 23. alkalommal rendezték meg Bukarestben március 25-28. között Románia egyik legfontosabb turisztikai eseményét, a TTR nemzetközi turisztikai vásárt.

A négynapos szakmai és nagyközönségi eseményt - amelyen idén mintegy 250 cég, turisztikai képviselet volt jelen -, március 25-én, Elena Udrea, regionális fejlesztési és turisztikai miniszter nyitotta meg hivatalosan. A miniszter a megnyitó után sajtótájékoztatót tartott, majd látogatást tett a magyar standon is, ahol a híres Tokajival fogadta őt a Magyar Turizmus Zrt. romániai képviselete.

Az MT Zrt. kolozsvári képviselete 22 társkiállítóval közösen, 62 m2-es nemzeti standdal vett részt a vásáron, ahol Magyarország turisztikai kínálatát bemutató információs anyagokkal, prospektusokkal, utazási ajánlatokkal látták el mind a szakmai, mind pedig nagyközönségi érdeklődőket.

A magyar standon legtöbben a gyógy- és wellness ajánlatokat, aquaparkokat, budapesti szállás- és programajánlatokat, a Pécs 2010 EKF programjait és a Dél-Dunántúl turisztikai ajánlatait keresték, de jelentős érdeklődés mutatkozott a balatoni és hévízi ajánlatok iránt is.