Újabb Pécs cikkek a német médiában

2010. március 23.

A 65 ezres példányszámú RadParadies 6 oldalas, színes képekkel illusztrált, március elején megjelent cikke mellett most újabb összeállítás jelent meg Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosáról a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésében. Ezúttal a „reisen + erleben“ színes magazin Europa Tour füzetének első száma mutatja be Európa Kulturális Fővárosait, közöttük természetesen Pécset is, a „Határtalan várost“. A cikk kiemeli a rendkívül színes, (multi)kulturális kínálatot, a város határtalan, a különleges műemléki épületek révén az odalátogatók által napjainkban is átélhető történelmét, a török és az ókeresztény időből fennmaradt emlékeket, valamint a Zsolnay porcelán különleges világát.

A „reisen + erleben“ Europa Tour füzete évente kétszer, tavasszal és ősszel, 30.000 példányban jelenik meg.