Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

A Fesztiválok Évéről is szó esett a Magyar Fesztivál Szövetség szakmai rendezvényén

2010. november 26.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés
2010. november 24-25-én, Százhalombattán került sor a Magyar Fesztivál Szövetség évadzáró konferenciájára és a Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program szakmai délutánjára. A rendezvényen előadást tartott többek között Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. Piac- és Termékmenedzsment Irodájának megbízott vezetője, aki a 2010-es Fesztiválok Éve kapcsán ismertette a Társaság magyar lakosság fesztivállátogatási szokásairól készített korábbi kutatását, illetve bemutatta a témaév együttműködő partnereit és legfontosabb marketingeszközeit is.
Bár a Magyar Turizmus Zrt. a jövőben nem indít témaéveket és az egészségturizmusra (a felszín alatti vizeinkre) építi stratégiai márkakommunikációját, a kulturális és fesztiválturizmus népszerűsítése továbbra is fontos lesz a Társaság taktikai kommunikációjában.