Harkányba csábít a Szlovák Televízió (STV)

2010. november 15.

Képernyőre került a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében Magyarországon járt Szlovák Televízió (STV) stábja által készített második film is, mely ez alkalommal Harkányt állítja a központba. Mint arról korábban hírt adtunk, az első, október 31-én adásba került összeállítás Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosát méltatta. A mostani, november 14-én (vasárnap) a Svet v obrazoch (A világ képekben) c. műsorban adásba került 3 perces rendkívül informatív film a harkányi víz különlegességeire, összetételére, jótékony gyógyhatására hívja fel a figyelmet, emellett bemutatja a fürdő történetét is. A gyógyfürdőn kívül említésre került Pécs, 2010. Európa egyik Kulturális Fővárosának közelsége is mint kiegészítő programlehetőség. A film megtekinthető az alábbi linken: http://www.stv.sk/online/archiv/svet-v-obrazoch (november 14. adás, a harkányi film 06:03 perckor kezdődik). Az egészségturizmus természetesen – hasonlóan az eddigiekhez – továbbra is kiemelt figyelmet kap majd a Magyar Turizmus Zrt. szlovákiai marketingtevékenységében.