Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Magyarországra invitál a svájci Golf Magazin

2010. október 27.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés
Golf_magazinA golf fellegváraként ismerhetik meg hazánkat a 10.000 példányszámban, évi hat alkalommal megjelenő svájci szaklap olvasói. A magazin munkatársa a Magyar Turizmus Zrt. meghívására 2010 áprilisában hat napot töltött Magyarországon, melynek keretében meglátogatta a főváros közelében található golfklubokat is. Októberben megjelent kétoldalas cikkében a hazai golftörténelem meghatározó fordulópontjainak bemutatásával a főváros közelében található golfklubok egyedi jellegzetességeit veszi sorra.
Többek között megemlíti a város szívében található „Budapest Highland Golf Club”-ot és annak szocialista időkből származó emlékműveit, a „Pannonia Golf és Country Club”-ot, melynek klubháza 160 évvel ezelőtt a Habsburgok nyaralójaként funkcionált, valamint a sportszolgáltatások mellett, a hazai szolgáltatók körében konferencia- és egészségturisztikai helyszínként is megjelenő „Polus Palace Golf és Country Club”-ot. Az újságíró emellett külön felhívja a figyelmet a desztinációválasztás olyan meghatározó tényezőire, mint a kínált szolgáltatáscsomagok, vagy a sport alacsony hazai szezonalitása.