Őszi felüdülés a Balatonon

2009. szeptember 11.

A Balaton régió őszi gasztrofesztiváljaira, kulturális rendezvényeire, aktív programjaira, szállásajánlatokra, kirándulási lehetőségekre a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) többek között a „Jóízű rendezvények, zenei csemegék” elnevezésű bannerkampánnyal hívja fel a figyelmet. A régió őszi turisztikai ajánlatait az RMI www.gyereabalatonra.hu weboldalának őszi microsite-ja fogja egy csokorba. Az internetes kampánnyal a www.port.hu, a www.vendegvaro.hu, valamint a www.iranymagyarorszag.hu oldalakon is találkozhatnak az érdeklődők, továbbá az őszi kampány részeként az elkövetkezendő hónapok folyamán rendszeres kulturális programajánló lesz hallható a Sláger Rádióban, a Metropol napilap pedig 8 héten keresztül balatoni rendezvény rovattal jelentkezik.