Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Rendezvények

 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. külföldre irányuló marketingtevékenységében kiemelt szerepet játszanak az újságírói és tour operátori tanulmányutak. Az évek folyamán egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott a külföldi szakma részéről ezen tanulmányutak iránt: külképviseleteinknek egyre nevesebb médiumokat, irodákat csábítottak – és csábítanak azóta is – hazánkba, akik magas színvonalú, profi szervezést várnak el. E tendencia tette szükségessé, hogy a study tour-ok és egyéb rendezvények szervezésére, lebonyolítására a Magyar Turizmus Zrt. létrehozza a Rendezvény Irodát 2009 januárjában. Azóta több mint 400 study tour került megszervezésre, több mint 3300 főt láttunk vendégül, mely tevékenység hatékonysága számszerűen is kimutatható: az ebből az időszakból eddig beérkezett cikkek alapján a körülbelül 500 megjelenésnek a hírértéke több mint 2 milliárd forint, az elérése több mint 1 milliárd fő. Így egy fő elérésének átlagos költsége 0,9 forint volt.

A Magyar Turizmus Zrt. által meghívott médiumokból és utazási irodákból a Rendezvény Iroda létrehozott egy tour operatori és egy újságírói adatbázist. A médiumok és irodák listája letölthető a linkre kattintva.

A cikkekből "best of" válogatás megtekinthető itt: http://www.hungary.com/in-the-press
 
Amennyiben további cikkeket is meg kíván tekinteni, kérjük, írjon a somogyi@itthon.hu címre, örömmel adjuk meg a linket és jelszót, amellyel be tud lépni a cikk adatbázisba.
 
Várjuk azon Partnereink jelentkezését, akik szívesen közreműködnének a tanulmányutak szervezésében. Bővebb információ a linkre kattintva érhető el.